Zakelijk


Ik heb Lydia ruim 15 jaar geleden leren kennen als een vrouw met zeer veel compassie voor haar medemensen. Haar hunkering naar kennis; steeds meer te willen weten over wat mensen beweegt, hun voelen en welzijn, hun gedragingen, hun persoonlijke situatie. Zij zette deze hunkering om in studies en joeg haar persoonlijke doel achterna: mensen te coachen die “het beste uit zichzelf naar boven willen halen”. Mijn persoonlijke ervaring is dat zij haar cliënten op een zeer subtiele en respectvolle wijze benadert en het beste uit hen naar boven weet te halen. Zij weet je te inspireren en “drempels” over te gaan die je niet voor mogelijk had gehouden. Zij kan ook confronterend zijn als het nodig is jou te helpen om jouw doel te bereiken.

Haar onderscheidend vermogen ten opzichte van andere coaches is dat jij zelf aan je ontwikkeling vormgeeft. Zij geeft geen oplossingen voor een probleem maar stimuleert je langzaam in de richting van je eigen oplossingen. Dat zijn altijd de beste; dan ben je altijd en overal jezelf. Heerlijk toch!

Lydia bedankt. Je hebt ook mij geïnspireerd in mijn werk, dit te doen met mijn persoonlijkheid en binnen de grenzen van mijn kunnen.
Ria de Jeu www.cesartherapiearnhem.nl


Met Lydia Groeneveld heb ik vanuit mijn vorige baan als adviseur bijzonder prettig samengewerkt in het optimaliseren van arbeidsomstandigheden. In mijn huidige werk als zelfstandig adviseur Arbeid en Gezondheid stuit ik op vraagstukken zoals bijvoorbeeld verandertrajecten in de bedrijfscultuur of praktische ondersteuning in het vertalen en verder ontwikkelen van strategische vraagstukken. Daarnaast kom ik in de praktijk veel leidinggevenden tegen die behoefte hebben aan coaching en training op leiderschap(stijl) die ik graag doorverwijs naar Lydia. Bij doorverwijzingen of aanbevelingen is vertrouwen in kwaliteit en kunde van degene naar wie je doorverwijst essentieel voor je klant maar ook voor jouzelf. In Lydia heb ik het volste vertrouwen in haar praktische en integere aanpak.
Ik heb veel bewondering voor haar contactuele vaardigheden, haar laagdrempeligheid en het winnen van vertrouwen, haar kwaliteiten in het verbinden van mensen en groepen. Daarnaast heeft zij een combinatie van scherpte, perfectie en doorzettingsvermogen. Bij alle genoemde eigenschappen ervaar je in contact met haar interesse, aandacht en respect.
Piet de Waal www.metopsis.nl


Lydia is betrouwbaar, deskundig en recht door zee. Het is iedere keer weer een feest om Lydia te ontmoeten. Haar betrokkenheid, passie en enthousiasme geven je energie. Zij is een echt “mensenmens”. Bij Lydia komt dat van binnenuit; geen theater en dat voel je!
Herma de Jong www.betuwe65plus.nl


Het werk van Lydia is van hoge kwaliteit dankzij haar grote inzet, nauwkeurigheid en betrokkenheid. Zij vraagt goed door, analyseert en is creatief. Verder is Lydia vriendelijk, respectvol, integer en betrouwbaar. Daarom is het erg prettig samenwerken met haar. Ik kan haar iedereen aanbevelen.
Marjon van Haandel www.tno.nl


Lydia is een organisatiepsychologe met ruime ervaring in advieswerk. Zij kan onderzoeksgerichte kennis en praktijk goed combineren. Haar vakmanschap zet ze graag in bij organisatievraagstukken en professionalisering. Zij doorziet processen in organisaties, maakt echt contact en is resultaatgericht.
Annelies Karnebeek, Arbeid- en Organisatiepsycholoog 


Lydia is goed in staat te voldoen aan de eisen en de verwachtingen van haar professie; zowel in theorie als in de omgang met cliënten en collega’s. Zij denkt goed na over het waarom en hoe van bepaalde theorieën en de toepassing daarvan in de praktijk. Zij werkt rustig en precies en combineert levenservaring en kennis op een evenwichtige manier.
Jac Jeuken, Klinisch psycholoog


Ik heb Lydia leren kennen als een gepassioneerde en gedisciplineerde vrouw. Haar kracht is dat ze de ‘menselijke beleving’ weet te koppelen aan kennis (inhoud). Door haar natuurlijke nieuwsgierigheid stelt ze de juiste verhelderende vragen en staat ze open voor nieuwe inzichten en kennis. Zowel de kwaliteit van de relatie als de resultaten mogen er daardoor zijn! Ik vond het heel prettig om met haar samen te werken.
Auke Dijkstra