Individuele Coaching

Je wilt graag groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling en meer uit jezelf halen. Er zijn thema’s die je bezig houden. Je wilt er graag iets mee maar weet niet precies hoe en wat. Wil je er eens over sparren? Dan is coaching zeker iets voor jou.

In ons leven krijgen we soms ook te maken met periodes van onzekerheid, niet lekker in je vel zitten, het gevoel hebben vast te zitten of blijven hangen in je gevoelens en gedragspatronen. Dit kan je helemaal uit balans brengen.Vaak gaat het dan om klachten die zijn ontstaan door problemen van persoonlijke, relationele of maatschappelijke aard. In dat geval kan Psychosociale hulpverlening een goede uitkomst bieden.

Indviduele coaching

Je bent medewerker in een organisatie, je bent aan het werk en denkt: ik wil mij verder ontwikkelen, ik kan mijn ei niet goed kwijt, ik heb veel meer in mijn mars. Je hebt ambities, wilt groeien of je loopt ergens tegen aan waar je op een andere manier mee om wilt gaan. Hoe pak je een situatie aan met je collega of met je leidinggevende? Hoe kan jij groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling? Persoonlijke ontwikkeling heeft niet alleen betrekking op werk maar ook op jouw eigen leven en in sociale relaties met familie, vrienden en bekenden.

Je bent leidinggevende en vraagt je af: hoe kan ik meer vorm en invulling geven aan mijn rol, waar kan ik een gids zijn en waar kan ik loslaten? Hoe kan ik invulling geven aan wat van mij wordt verwacht; de duizendpoot in de organisatie? Het behalen en sturen op resultaten (harde kant) is één maar het motiveren, stimuleren en faciliteren van medewerkers is eveneens van groot belang (zachte kant). Hoe doe ik dit en hoe vind ik een goede balans?

Individuele coaching is puur gericht op persoonlijke ontwikkeling. Coaching is een goede manier om inzicht te krijgen in eigen gedrag en het effect daarvan op anderen. Door coaching wordt geleerd om het eigen gedrag en dat van anderen positief te beïnvloeden. Coaching geeft inzicht in eigen kracht en handelen en leidt tot meer bewustwording. Leren coachen of gecoacht worden helpt mensen te groeien. Individuele coaching kan daar een hele goede bijdrage aan leveren.

Sta jij op dit punt en wil je een keer verder van gedachten wisselen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op.

GO biedt individuele coaching aan voor elk gewenst thema van persoonlijke ontwikkeling.

Enkele voorbeelden voor coaching
🍀 Hoe geef ik verder vorm en invulling aan mijn persoonlijke ontwikkeling en ambities?
🍀 Hoe ga ik om met levensvragen die mij bezig houden en indirect van invloed zijn op mijn werk en privé leven?
🍀 Hoe organiseer ik een betere balans in mijn drukke agenda in werk en privé?
🍀 Hoe kan ik verder komen in mijn eigen organisatie of in een andere organisatie?
🍀 Hoe kan ik meer resultaat halen uit mijn werkrelatie met mijn leidinggevende?
🍀 Ik ervaar veel stress in mijn werk en neem dat ook mee naar huis. Wat kan ik hieraan doen?
🍀 Hoe voorkom ik een burn-out?
🍀 Hoe kan ik op een goede manier weer aan de slag gaan na mijn burn-out?
🍀 Hoe kan ik handen en voeten geven aan zaken waar ik tegen aan loop en niet goed weet hoe dit aan te pakken?
🍀 Hoe kan ik mijn rol als leidinggevende of medewerker nog beter voor het voetlicht brengen?