Clienten


In 2018 kwam ik bij Lydia met zware paniekaanvallen die ervoor zorgden dat ik niet goed kon functioneren. Had daarvoor 6 jaar lang al andere psychologen gezien en niemand kon mij helpen. Nu, 3 jaar later, is dat door Lydia zo ontzettend verbeterd. Ik heb een hele grote ontwikkeling doorgemaakt en het voelt alsof ik weer kan ademen. Van de week hebben we mijn behandelingstraject afgesloten. Ondanks het feit dat dat positief is, ga ik de gesprekken en gezelligheid wel missen. Lydia is een warm en hartelijk persoon waarbij je altijd terecht kan. Ik heb 3 jaar geleden geluk gehad!
Elena


Ik ben bij Lydia terecht gekomen omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Na een bezoek aan mijn huisarts constateerde hij dat ik een burn-out had. Alle energie was op en mijn eigenwaarde had een flinke deuk gehad. Ik voelde mij depressief, ik had verdriet en zag tegen iedere werkdag op. Na een eerste gesprek met Lydia voelde ik mij op mijn gemak. De problemen waar ik tegenaan liep, werden in kaart gebracht . Met schema’s op een white-board legde Lydia uit waar mijn knelpunten vandaan kwamen, wat de verbanden waren, wat ik er aan kon doen en hoe ik er mee om kon gaan. Ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen, mijzelf te waarderen om wie ik ben en prioriteiten te stellen; zowel in werk als privé. Ook heb ik geleerd om niet snel meer in een neerwaartse spiraal terecht te komen en kan ik zeker weer van kleine dingen genieten. De gesprekken met Lydia waren iedere keer weer verhelderend. Aan de hand van een flip-over liet zij mij telkens weer zien waar ik stond en wat ik er aan kan doen om een stap verder te komen en mijn stress de baas te worden. Door de prettige aanpak van Lydia zie ik nu weer licht aan het einde van de tunnel. Heel erg bedankt daarvoor. Het heeft niet alleen mijzelf maar ook mijn gezin geholpen dat ik mijzelf kan en mag zien en dat ik weer fit ben voor mijn dagelijkse bezigheden.
Adwin


Door jouw hulp en je warme woorden heb je mij door een moeilijke tijd heen geholpen. Jij hebt mij geholpen met het verwerken van het plotseling overlijden van mijn man. Hij was nog zo jong. Verder heb jij gezorgd dat ik steviger in mijn schoenen ben komen te staan. Ondanks het verdriet wat blijft heb jij er door de gesprekken voor gezorgd dat ik de toekomst weer aandurf. Ik zal onze gesprekken missen maar ik weet dat ik het aan kan.
Karien


Mijn ervaring is dat ik bij jou kwam met heel veel emotie en spanning en verdriet. Ik voelde mij bij jou snel op mijn gemak, ontspannen sfeer, eerlijk en oprecht. Samen wordt gekeken naar een doel. Elke sessie een stap dichter bij ons doel. Er werden mij tijdens de sessies handvatten geboden waarmee ik verder kan. De handvatten waren praktisch en duidelijk. De rode draad tijdens de sessies waren voor mij verwevenheid en bereidheid. Het verdriet en emotie is niet weg, maar raakt verweven in mijn leven. De bereidheid heeft geleid tot ontspanning en minder emotie. Het was voor mij een hele stap om deze weg in te slaan, maar ik heb het als heel positief en fijn ervaren en ik heb mijn doel bereikt.
Roy


Vanaf het eerste moment voelde ik mij al op mijn gemak bij Lydia. Een vriendelijke, warme en rustige vrouw. Bij Lydia voelde ik mij gehoord. Lydia heeft mij vooral tot nieuwe inzichten laten komen en handvatten gegeven waardoor ik zelf weer vooruit kon kijken. Uiteindelijk heb ik het zelf moeten doen maar het was prettig om Lydia aan de zijlijn er bij te hebben.
Sairah


Voordat ik bij Lydia kwam, was ik volledig de controle over mijzelf kwijt! Ik was alleen maar aan het huilen en kreeg al paniek als ik een boodschap in de supermarkt moest doen. Ik had het gevoel dat ik er nooit meer uit zou komen maar Lydia hielp mij stapje voor stapje om de controle weer terug te pakken! Ze leerde me grenzen te herkennen en ze aan te geven. Ik heb super veel geleerd van Lydia en vond het heel prettig om met haar te praten! Ik voel me een heel vrolijk mens die makkelijker voor haarzelf kiest en weet waar haar grenzen zijn waardoor ze meer energie over heeft!
Jamie


Ik ben zeer tevreden over de hulp en ondersteuning die L.Groeneveld mij heeft geboden tijdens een lastige periode m.b.t. het moeten stoppen met mijn huidige functie binnen mijn werk en het leren omgaan met mijn hoog sensitiviteit. Samen hebben we de kern van mijn problemen in kaart gebracht en middels fijne gesprekken zijn we tot een goed stappenplan gekomen hoe hiermee om te gaan en mijn herstel zo goed mogelijk te bevorderen. Ze toont een grote betrokkenheid en heeft door haar integriteit een vertrouwensband gecreëerd waardoor ik de gesprekken als erg fijn ervaren heb. Daarnaast heeft ze mij goed kunnen ondersteunen bij het maken van lastige beslissingen waarbij ik weer vertrouwen heb gekregen in het maken van mijn eigen keuzes.
Lieke


Dankzij de professionele hulp van Lydia heb ik weer een goede balans in mijn leven kunnen vinden. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Lydia. Ze is integer, warm en kundig. Het coachingstraject was stapsgewijs en persoonlijk. Lydia heeft met hele concrete opdrachten de veranderingen op gang gebracht die nodig waren. Ik ben haar erg dankbaar.
Client


Lydia, je bent een topper! Je hebt mij de zin in het leven weer teruggegeven!! Ik ben je eeuwig dankbaar!!!!
Jill Gerritsen


Mijn man en ik zijn 11 jaar bij elkaar en wij merkten in de zomer 2019 dat het niet meer zo lekker liep tussen ons. Moeizame communicatie, gevoel van minder verbinding en daardoor veel gesteggel. Gestart met relatiecoaching bij Lydia en dat heeft ons, na vijf bijeenkomsten, veel dichter bij elkaar gebracht. Voor iedere relatie is af en toe een ‘onderhoudsbeurt’ als dit een aanrader.
“Charles & Camilla”


Volgens Lydia zat ook ik (werkgever in de metaal) na ruim 40 jaar leidinggeven, dicht tegen een burn-out aan. Met name de laatste jaren heb ik veel te veel uren gedraaid. Ik kon direct merken dat Lydia veel ervaring heeft opgedaan in het bedrijfsleven. Er was dan ook vanaf het eerste gesprek direct een klik. Lydia heeft mij veel adviezen gegeven hoe ik op een andere manier mijn werk toch goed en efficiënt kan doen. En vooral dat er naast mijn werk ook andere dingen bestaan. Ik heb geleerd om regelmatig te ontspannen (o.a. mindfulness etc.). Ik sta nu anders in het leven, ik ga weer met plezier naar mijn werk, kan ’s nachts weer slapen en ik kan mij weer goed concentreren.
Client


Ik heb een prettige ervaring gehad bij Lydia. Zij luistert goed naar wat je te zeggen hebt en komt met oplossingen waar je veel baat bij hebt. Zeker de moeite waard!
Client


Onze relatie liep al een tijd niet goed en wij kwamen in contact met Lydia. Wij hebben eerst geprobeerd er samen uit te komen maar dat ging niet meer. Met iemand praten die onafhankelijk en deskundig is, maakt het gemakkelijker om gevoelens en gedachten uit te spreken. Je komt ook meer los dan wanneer je er samen ‘alleen’ voor staat. Lydia komt prettig en rustig over en weet de vinger op de zere plek te leggen. Door vragen en opdrachten geeft zij een richting die wij samen goed hebben op kunnen oppakken en die voor ons heeft gewerkt. Wij hebben als echtpaar zeker een hele grote stap gezet in de goede richting en zijn weer veel dichter bij elkaar gekomen.
Piet en Ans


Voordat ik naar Lydia ging, vond ik het heel belangrijk dat ik een goede klik zou voelen. En die klik, die was er! Ik voel mij nu mentaal veel sterker, ik weet waar ik zelf sta als persoon en ook welke handvatten ik kan gebruiken. Dit hele proces heeft mij als mens echt veel sterker gemaakt.
Corien


Toen ik aan alles voelde dat ik kort bij een burn-out was, heb ik aan de bel getrokken. Via mijn werkgever ben ik bij Lydia terecht gekomen. Zij heeft mij zo goed geholpen en ondersteund dat ik toch kon blijven werken maar ook aan mijn klachten heb gewerkt. Nu kan ik voor de toekomst veel beter met stress omgaan en weet nu wat ik moet doen om dit te voorkomen. Heb erg veel geleerd.
Sandra El-Sayed


Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Lydia werkt op basis van gelijkwaardigheid, luistert zeer aandachtig en gaf me een zeer welkom gevoel. De oorzaak van mijn stressklachten werd goed onderzocht en geanalyseerd waardoor een plan van aanpak mogelijk werd om deze te verminderen.
Wouter, 34


Dankzij de coaching heb ik meer inzicht gekregen in de oorzaken van mijn stressklachten en hoe ik deze kan verminderen of zelfs voorkomen. Het was voor mij geen gemakkelijk jaar maar ik heb erg veel geleerd. Lydia heeft mij daarbij zeer geholpen. Zij is deskundig, klantvriendelijk, betrokken en empatisch. Het was erg plezierig om ook tussen de coachingsgesprekken terug te kunnen vallen op haar als dit nodig was. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en functioneer weer goed! Ik geef het coachingstraject een dikke 8 en kan Lydia van harte aanbevelen.
Yvonne


Na een hele tijd stress te hebben opgebouwd, ben ik uiteindelijk bij Lydia terechtgekomen. Voor de aanpak hiervan heeft zij een persoonlijk stappenplan samengesteld. Nu ik bijna aan het einde van het traject ben, is de stress bijna verdwenen. Dit is te danken aan haar professionele en persoonlijke benadering.
R. de Ruiter