Clienten


Ik heb een prettige ervaring gehad bij Lydia. Zij luistert goed naar wat je te zeggen hebt en komt met oplossingen waar je veel baat bij hebt. Zeker de moeite waard!
Client


Onze relatie liep al een tijd niet goed en wij kwamen in contact met Lydia. Wij hebben eerst geprobeerd er samen uit te komen maar dat ging niet meer. Met iemand praten die onafhankelijk en deskundig is, maakt het gemakkelijker om gevoelens en gedachten uit te spreken. Je komt ook meer los dan wanneer je er samen ‘alleen’ voor staat. Lydia komt prettig en rustig over en weet de vinger op de zere plek te leggen. Door vragen en opdrachten geeft zij een richting die wij samen goed hebben op kunnen oppakken en die voor ons heeft gewerkt. Wij hebben als echtpaar zeker een hele grote stap gezet in de goede richting en zijn weer veel dichter bij elkaar gekomen.
Piet en Ans


Voordat ik naar Lydia ging, vond ik het heel belangrijk dat ik een goede klik zou voelen. En die klik, die was er! Ik voel mij nu mentaal veel sterker, ik weet waar ik zelf sta als persoon en ook welke handvatten ik kan gebruiken. Dit hele proces heeft mij als mens echt veel sterker gemaakt.
Corien


Toen ik aan alles voelde dat ik kort bij een burn-out was, heb ik aan de bel getrokken. Via mijn werkgever ben ik bij Lydia terecht gekomen. Zij heeft mij zo goed geholpen en ondersteund dat ik toch kon blijven werken maar ook aan mijn klachten heb gewerkt. Nu kan ik voor de toekomst veel beter met stress omgaan en weet nu wat ik moet doen om dit te voorkomen. Heb erg veel geleerd.
Sandra El-Sayed


Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Lydia werkt op basis van gelijkwaardigheid, luistert zeer aandachtig en gaf me een zeer welkom gevoel. De oorzaak van mijn stressklachten werd goed onderzocht en geanalyseerd waardoor een plan van aanpak mogelijk werd om deze te verminderen.
Wouter, 34


Dankzij de coaching heb ik meer inzicht gekregen in de oorzaken van mijn stressklachten en hoe ik deze kan verminderen of zelfs voorkomen. Het was voor mij geen gemakkelijk jaar maar ik heb erg veel geleerd. Lydia heeft mij daarbij zeer geholpen. Zij is deskundig, klantvriendelijk, betrokken en empatisch. Het was erg plezierig om ook tussen de coachingsgesprekken terug te kunnen vallen op haar als dit nodig was. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en functioneer weer goed! Ik geef het coachingstraject een dikke 8 en kan Lydia van harte aanbevelen.
Yvonne


Na een hele tijd stress te hebben opgebouwd, ben ik uiteindelijk bij Lydia terechtgekomen. Voor de aanpak hiervan heeft zij een persoonlijk stappenplan samengesteld. Nu ik bijna aan het einde van het traject ben, is de stress bijna verdwenen. Dit is te danken aan haar professionele en persoonlijke benadering.
R. de Ruiter