Aanbod

De kracht van Groeneveld Organisatieontwikkeling is om leidinggevenden, medewerkers en organisaties een volgende stap in hun ontwikkeling te bieden door een advies, leiderschapstraining of coaching op maat.
Is je interesse gewekt en wil je meer weten? Neem dan gerust contact op.

Door organisaties wordt regelmatig de vraag gesteld hoe zij aan bepaalde thema’s vorm kunnen geven. Het is een kunst om verschillende ideeën niet alleen uit te werken maar ook over te dragen aan leidinggevenden en medewerkers in de organisatie. Een advies kan daarbij helpen. Een organisatieadvies staat vrijwel nooit op zichzelf en heeft altijd te maken met het samenspel van organisatie, leiderschap en medewerkers.
Meer weten over organisatieadvies?

Van leiders en management wordt steeds meer gevraagd in organisaties. Leiderschap heeft te maken met vaardigheden, zelfbewustzijn en emotionele intelligentie. Hoe gebruik je als leider juist je sterke vaardigheden? Goed leiderschap vraagt om persoonlijke groei en training.
Wil jij meer inzicht in belangrijke factoren voor effectief leiderschap?

Individuele coaching is een ontdekkingsproces van persoonlijke ontwikkeling. Hoe je regisseur wordt en blijft van je eigen ontwikkelings- en leerproces, staat centraal. Behoefte aan coaching ontstaat meestal als iemand meer uit zichzelf wil halen en zich verder wil ontwikkelen. Dat is een kracht die tot nieuwe inzichten kan leiden.
Wil jij nog meer uit jezelf halen met individuele coaching?