Aanbevelingen


Voordat ik naar Lydia ging, vond ik het heel belangrijk dat ik een goede klik zou voelen. En die klik, die was er! Ik voel mij nu mentaal veel sterker, ik weet waar ik zelf sta als persoon en ook welke handvatten ik kan gebruiken. Dit hele proces heeft mij als mens echt veel sterker gemaakt.
Corien


Toen ik aan alles voelde dat ik kort bij een burn-out was, heb ik aan de bel getrokken. Via mijn werkgever ben ik bij Lydia terecht gekomen. Zij heeft mij zo goed geholpen en ondersteund dat ik toch kon blijven werken maar ook aan mijn klachten heb gewerkt. Nu kan ik voor de toekomst veel beter met stress omgaan en weet nu wat ik moet doen om dit te voorkomen. Heb erg veel geleerd.
Sandra El-Sayed


Ik heb het coachingstraject als zeer prettig ervaren. Lydia werkt op basis van gelijkwaardigheid, luistert zeer aandachtig en gaf me een zeer welkom gevoel. De oorzaak van mijn stressklachten werd goed onderzocht en geanalyseerd waardoor een plan van aanpak mogelijk werd om deze te verminderen.
Wouter, 34


Dankzij de coaching heb ik meer inzicht gekregen in de oorzaken van mijn stressklachten en hoe ik deze kan verminderen of zelfs voorkomen. Het was voor mij geen gemakkelijk jaar maar ik heb erg veel geleerd. Lydia heeft mij daarbij zeer geholpen. Zij is deskundig, klantvriendelijk, betrokken en empatisch. Het was erg plezierig om ook tussen de coachingsgesprekken terug te kunnen vallen op haar als dit nodig was. Ik sta nu steviger in mijn schoenen en functioneer weer goed! Ik geef het coachingstraject een dikke 8 en kan Lydia van harte aanbevelen.
Yvonne


Na een hele tijd stress te hebben opgebouwd, ben ik uiteindelijk bij Lydia terechtgekomen. Voor de aanpak hiervan heeft zij een persoonlijk stappenplan samengesteld. Nu ik bijna aan het einde van het traject ben, is de stress bijna verdwenen. Dit is te danken aan haar professionele en persoonlijke benadering.
R. de Ruiter 


Ik heb Lydia ruim 15 jaar geleden leren kennen als een vrouw met zeer veel compassie voor haar medemensen. Haar hunkering naar kennis; steeds meer te willen weten over wat mensen beweegt, hun voelen en welzijn, hun gedragingen, hun persoonlijke situatie. Zij zette deze hunkering om in studies en joeg haar persoonlijke doel achterna: mensen te coachen die “het beste uit zichzelf naar boven willen halen”. Mijn persoonlijke ervaring is dat zij haar cliënten op een zeer subtiele en respectvolle wijze benadert en het beste uit hen naar boven weet te halen. Zij weet je te inspireren en “drempels” over te gaan die je niet voor mogelijk had gehouden. Zij kan ook confronterend zijn als het nodig is jou te helpen om jouw doel te bereiken.

Haar onderscheidend vermogen ten opzichte van andere coaches is dat jij zelf aan je ontwikkeling vormgeeft. Zij geeft geen oplossingen voor een probleem maar stimuleert je langzaam in de richting van je eigen oplossingen. Dat zijn altijd de beste; dan ben je altijd en overal jezelf. Heerlijk toch!

Lydia bedankt. Je hebt ook mij geïnspireerd in mijn werk, dit te doen met mijn persoonlijkheid en binnen de grenzen van mijn kunnen.
Ria de Jeu www.cesartherapiearnhem.nl


Met Lydia Groeneveld heb ik vanuit mijn vorige baan als adviseur bijzonder prettig samengewerkt in het optimaliseren van arbeidsomstandigheden. In mijn huidige werk als zelfstandig adviseur Arbeid en Gezondheid stuit ik op vraagstukken zoals bijvoorbeeld verandertrajecten in de bedrijfscultuur of praktische ondersteuning in het vertalen en verder ontwikkelen van strategische vraagstukken. Daarnaast kom ik in de praktijk veel leidinggevenden tegen die behoefte hebben aan coaching en training op leiderschap(stijl) die ik graag doorverwijs naar Lydia. Bij doorverwijzingen of aanbevelingen is vertrouwen in kwaliteit en kunde van degene naar wie je doorverwijst essentieel voor je klant maar ook voor jouzelf. In Lydia heb ik het volste vertrouwen in haar praktische en integere aanpak.
Ik heb veel bewondering voor haar contactuele vaardigheden, haar laagdrempeligheid en het winnen van vertrouwen, haar kwaliteiten in het verbinden van mensen en groepen. Daarnaast heeft zij een combinatie van scherpte, perfectie en doorzettingsvermogen. Bij alle genoemde eigenschappen ervaar je in contact met haar interesse, aandacht en respect.
Piet de Waal www.metopsis.nl


Lydia is betrouwbaar, deskundig en recht door zee. Het is iedere keer weer een feest om Lydia te ontmoeten. Haar betrokkenheid, passie en enthousiasme geven je energie. Zij is een echt “mensenmens”. Bij Lydia komt dat van binnenuit; geen theater en dat voel je!
Herma de Jong www.betuwe65plus.nl


Het werk van Lydia is van hoge kwaliteit dankzij haar grote inzet, nauwkeurigheid en betrokkenheid. Zij vraagt goed door, analyseert en is creatief. Verder is Lydia vriendelijk, respectvol, integer en betrouwbaar. Daarom is het erg prettig samenwerken met haar. Ik kan haar iedereen aanbevelen.
Marjon van Haandel www.tno.nl


Lydia is een organisatiepsychologe met ruime ervaring in advieswerk. Zij kan onderzoeksgerichte kennis en praktijk goed combineren. Haar vakmanschap zet ze graag in bij organisatievraagstukken en professionalisering. Zij doorziet processen in organisaties, maakt echt contact en is resultaatgericht.
Annelies Karnebeek, Arbeid- en Organisatiepsycholoog 


Lydia is goed in staat te voldoen aan de eisen en de verwachtingen van haar professie; zowel in theorie als in de omgang met cliënten en collega’s. Zij denkt goed na over het waarom en hoe van bepaalde theorieën en de toepassing daarvan in de praktijk. Zij werkt rustig en precies en combineert levenservaring en kennis op een evenwichtige manier.
Jac Jeuken, Klinisch psycholoog


Ik heb Lydia leren kennen als een gepassioneerde en gedisciplineerde vrouw. Haar kracht is dat ze de ‘menselijke beleving’ weet te koppelen aan kennis (inhoud). Door haar natuurlijke nieuwsgierigheid stelt ze de juiste verhelderende vragen en staat ze open voor nieuwe inzichten en kennis. Zowel de kwaliteit van de relatie als de resultaten mogen er daardoor zijn! Ik vond het heel prettig om met haar samen te werken.
Auke Dijkstra